Entrada destacada

dijous, 18 d’octubre del 2012

15 anys de... la C.A.D.E.a la Paret de les Bagasses.

Després d'haver fet una via a la Paret de les Bagasses de Terradets, volia fer la ultraclàssica de la paret per anar coneixent el lloc. Així que fa 15 anys vam encaminar-nos a la C.A.D.E., la més que repetida C.A.D.E.


Repetida SÍ, i no entenc com la gent la deixa a mitges. Tota la via és molt bona, però la part superior és la millor. Així, fins la feixa la roca està gastadíssima (sembla marbre o sabó), molt desagradable al tacte, tot el contrari que la part superior, amb una roca adherent i bona, NO sembla que estiguis a la mateixa via.


Recordo que en la part inferior escalava un metre pels costats per evitar les preses gastades i que en la part superior, el mur de V+ era una delícia. I no recordo res més... jeje!! Ah! i que el rapel de baixada estava una mica xungo, però ara tot això està restaurat, així que cap problema.

Apa! Fins aviat i... compte amb la multitud de vies que la creuen.

2 comentaris:

laura pi ha dit...

Totalment d'acord. Molts cops la gent et diu sempre al mateix i al final et penses que és per inèrcia, però la vam fer aquesta primavera i donem fe de les teves paraules. Clàssica, llarga i menys sobada del que temíem. Bona!

Parce ha dit...

Buf!! Menys sobada del que temíem, dius. Hi ha trams que no sé si en poden estar més, jeje!!

Cuideu-vos cracks.