Entrada destacada

dimecres, 9 de gener del 2013

Siluetas de Amor a les Moles del Pessó

Quin dia més estrany el d'avui! Ahir després de navegar en un mar de dubtes, s'em va encendre la llumeta que podríem anar a fer la Siluetas de Amor al congost de Collegats. I ja és casualitat que en arribar-hi ens haguem trobat una cordada al davant, poca gent que va a Collegats i encara menys gent a repetir aquesta via i avui dues cordades. Tot i així el destí ens tenia una desagradable sorpresa.


Mentre descansaven a peu de via i sospesant les alternatives, el primer de cordada de l'altra cordada s'ha marcat una volada tremenda en el tram díficil del L1. De seguida s'ha queixat del turnell i encara sort per què s'ha fotut una fava de campionat, mare meva! Com que semblava que podia caminar, han anat marxant xino xano i nosaltres ens hem quedat a recollir el seu material de la paret i a fer la via. Quin cor agre m'ha quedat, redéu!!!!



La via és molt guapa però poc equipada i amb algun tram díficil d'assegurar. Totes les reunions (menys una) estàn de dos parabolts amb cadena i anella (fa tuf a retroequipament). La roca és molt bona menys en l'últim llarg. Realment la via m'ha sorprès gratament. Tascons, Friends (fins C3), Aliens i habilitat per anar-ho col.locant.



Apa! Fins aviat i molts ànims company.