Entrada destacada

dijous, 7 de març del 2013

15anys de... l'Esperó Lluís Parcerisa López a Canalda.

Feia més d'un any que no obria cap via i aquesta va ser la meva primera obertura en solitari, la meva òpera prima i a Canalda, on ja havia fet un munt de vies i ja em coneixia tots els seus secrets. Tenia diversos llocs ullats però vaig escollir el més arrogant i espectacular, per això em va portar tanta feina (sis atacs repartits en un any sencer) i dues caigudes esgarrifoses (algun dia us les explicaré). Suposo que per això m'he la vaig autodedicar (digeu-m'he xulo, jeje!!).


L'Esperó Lluís Parcerisa López és una via d'escalada combinada en el seu màxim exponent, possiblement nombrosos passos d'artificial puguin sortir en lliure però tot i així és una via entretinguda. Atrevida, aèria, vertical, amb bon ambient a la part alta. Jo la posaria entre les difícils i boniques de la paret. La vaig repetir en cordada al cap d'un mes (Abr-98) però que jo sàpiga poques repeticions més te (inclosos els intent).


Escalada semiequipada on potser podrem passar amb menys claus si anem en lliure i on sempre he volgut arreglar l'R3 i la primera meitat del L4 (ai si hagués tingut taladro aleshores!!). Compte al L2 NO seguir cap a un clau a la dreta i travessar a l'esquerra encara que sembli impossible (pas clau de la via).

Apa! Fins aviat i ...penseu que n'estic molt orgullós d'aquesta via.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Artiste! que l'he fet dos vegades...

Ja veig que el que no t'apuntes a la lllibreta no et queda...jejejiji


Salut!

PD: És veritat, la via val molt la pena, i els que esteu forts la podeu fer tota en lliure...

Mikel ha dit...

Bones! porto uns mesos seguint el teu blog, molt interesant per cert! me e traslladat fa poc dies a viure a Solsona, i com veig que controlas totes les parets de la comarca em decidit a demanarte alguna recomendació.
Ja e escalat la Fills de Canalda i ahir vaig a estar mirant els peus de via de algunes vies de Busa...
Per quinas vies empezarias a coneixer la escalada del Solsones?

Gracies!

Et paso aquet enllac del meu blog
herniadoenlamontanya.blogspot.com

Mikel.

Parce ha dit...

Jejeje!! Home, ja m'enrecordo de coses ja però a tant no arribo! Sabia que ho havies intentat però no recordava que fosin dues vegades... ara ho arreglo, cap problema.

Mikel escriu-m'he un correu a luisparcerisa@yahoo.com i intercamviarem telèfons per quedar, que et sembla? Ja he llegit que vau apretar a la Fills del Vent, jeje!!

Mikel ha dit...

Hola Parce! t´escrit un correu. Ja parlem!
salut!