Entrada destacada

dimarts, 16 de juliol del 2013

La Salvadó Álava al Setrill.

Aquest Juliol anirà de matinals i el retrobament amb un company fantàstic on sempre surten propostes interessants. Així que matinal a les Agulles de Montserrat, a una via que crec que vaig intentar fa una pila d'anys o al menys vam nomenar-la. Sigui el que sigui, avui hem repetit la Salvadó Álava al Setrill.


Via restaurada i típicament montserratina: escalada fina de pressa petita i trams fàcils on et jugues la galeta. Així que si voleu, podeu portar alguns aliens i el C.75 per fer una miqueta més segura l'ascensió.


Roca perfecta menys un còdol en el L1 i ombra matinal en el mateix llarg. Per la resta, poc a destacar i informació suficient per la xarxa.


Apa! Fins aviat i amb més cintes la podeu fer en dues llargues tirades.

3 comentaris:

TRanki TR ha dit...

Bones bow,

dels dos aperturistes , un d'ells era en FRANCESC SALVADÓ (que va mirir l'any passat), artífex de www.kpujo.com

Per memòria del mateix i en record de l'amic Kiku, demanaria si és possible la correcció del nom de la via ja que sinó possiblement es perdrà en el temps.

Gracies i salut!!!

Parce ha dit...

Eps!! Tranki!!

I quin nom té ara? Jo l'hi he posat Salvador acabat amb R però ja veig que és incorrecte. Et refereixes amb això o no?

Ja diràs crack.

Jaumegrimp ha dit...

Fa temps que penso en anar-hi, però em fa respecte l'exposició, comentes que es pot protegir una mica amb Àliens i el C0,75, però al primer llarg tot això? tenia entes que el camalot es podia posar al segon llarg.
Penso que el Tranki ho diu per la R final de Salvadó.