Entrada destacada

dilluns, 18 d’agost del 2014

L'Estorach a la Nord del Pollegó Inferior.

Ara ja sé perque no hi havia escalat mai a la cara nord del Pollegó Inferior... per la tartera dels collons!!! Quina pujada més bèstia!!! Redéu!!! I suposo que tardaré uns quants dies en tornar-hi anar. Uf! Uf! Sort que la via a valgut la pena: curteta però bona.


Hem anat a repetir la clàssica Estorach. Evidentíssima linea allà dalt, a pendre pel sac, però que algun dia heu de fer. Si podeu apretar fort i fer-la en lliure, millor que millor, però penseu que just en el tram més xungo us ho haureu d'equipar (avisats esteu, jeje!!). A mi m'ha faltat una mica mica, llàstima! La resta, bastant més tranquil.


Via semiequipada amb les reunions amb parabolts menys la del cim que no hi ha res (precaució), necessitareu els tascons, els Friends (fins C3, repetint el C2) i els Aliens. Roca molt compacta i molt bona menys els últims 50m. Escalada basicament de fissura/empotrament amb esquitxades de diedre. Ombra assegurada des de primera hora.


Apa! Fins aviat i ...com perduren les punyateres, oi?



3 comentaris:

Joan Prunera ha dit...

i la ressenya, per quan? tiuuuuuu!!!!

Parce ha dit...

Paciència, company. Donam uns dies!!

Anònim ha dit...

Boníssima clàssica força oblidada pel que sembla. Natres quan la vam fer ens vam enfilar per l'Estasen primer, opció força recomanable per estalviar-se el tarteram i fer una altra via història...

Salut i clàssiques

Marsi