dijous, 26 de març de 2015

15 anys de... la Balsam del Tigre a la Paret Bucòlica.

Molt bonica via la Balsam del Tigre a la paret Bucòlica, de fet, crec que no hi ha cap altre llarg com el segon d'aquesta via: un llarg molt i molt bo on vist des de sota costa de creure que et trobis el cantells que van sortint a posteriori.


Aquesta via l'he repetit un parell de vegades més (set-01 i mar-03) i només en una ocasió he aconseguit fer en lliure el 6a+ del L4: quin desplom més punyatero. Per la resta i, a excepció d'aquests dos llargs (L2 i L4), és molt agradable d'escalar.


Apa! Fins aviat i.. atenció on aparqueu ja que al pàrking de tota la vida no si pot accedir i cal deixar l'auto al COSTAT de les casetes de control dels túnels.

2 comentaris:

Xavi ha dit...

El 6a+ del 4t llarg se li pot posar tranquil·lament 6b, comentari general de la majoria de la gent que repeteix la via. I el pas sortint de la primera R també és molt morfològic, si ets molt baixet pot ser 6a, vaja, que es podria graduar com fan algunes guies americanes, en funció de l'altura de l'escalador (V+ o 6a). Jo prefereixo posar-li 6a i així no tens cap susto!

Parce ha dit...

Si potser tens raó, però últimament estem massa acostumats en graduar a l'alça i això tampoc és bo.

Cuidat crack.