Entrada destacada

diumenge, 6 de setembre del 2015

15 anys de... la Sòbol a Vilamala.

El potencial rocós del clot de Vilamala és més que evident, només cal veure-ho des de la carretera. De mica en mica si van obrint vies però durant molts anys, la Sòbol, va formar part de la trilogia única de vies que s'hi podien escalar (amb aquesta i aquesta) com vam fer nosaltres ara farà 15 anys.


Via fàcil en quan a grau però on les assegurances existents i les que podrem col.locar són escasses (per no perdre la tònica de la comarca). Així que ja ho sabeu: aventura garantida... una mica més amable des de que vaig obrir una línia de rapels per la dreta de la via.


Apa! Fins aviat i potser els claus són prescindibles però millor que els porteu per si de cas.

Nota (del 26 d'Octubre de 2019): Repeteixo després de gairebé dues dècades, aquesta preciosa via de Vilamala. He de dir que llavors estava molt fort o avui molt fluix però de fàcil, allò que és diu fàcil, no l'he n'he trobat. Especialment el L4, Déu ni do amb el llarg.


Afegir que l'hem fet sense clavar i sense posar tascons: només friends fins C2, Aliens i algunes bagues. M'ha sorprés gratament que hi ha bastants forats per assegurar-se però no sé sempre quan un voldria. Quan pugui refaré la ressenya.