Entrada destacada

dilluns, 16 de maig del 2016

Diamant en Brut a la Serra de Sant Joan.

Avui hem anat a la Serra de St. Joan a repetir la Diamant en Brut. Una via que vaig obrir el 2008 només amb material flotant. No duiem martell, ni claus, ni parabolts i l'incertesa va fer que busquessim les debilitats de la paret sense arriscar gens. Per acabar de rematar la jugada vam decidir deixar-la absolutament desequipada, sense ni tant sols un cordino de referència per marcar via.


Així, les sensacions d'avui i les d'aleshores han estat molt semblants però amb la seguretat que dóna una ressenya i el camí conegut. La via té una part central molt bonica sota la impresionant visera del sostre germà de la Via del Gran Sostre. I trobant un pas estratègic vital per poder assolir el cim sense més complicacions.


Us penjo la ressenya que vaig fer en el seu dia amb una petita variació en el L4. En aquest llarg és molt millor pujar per la placa de la dreta (com hem fet) que no pas pel didre herbós de l'esquerra (com vam fer). Roca molt bona en general amb algun tram herbós.


Apa! Fins aviat i també us penjo una foto desenfocada del dia de l'obertura, jeje!!!


1 comentari:

Amadeu ha dit...

Moltes felicitats per obrir aquesta perla! En un estil tant net! Quant torni a escalar amb regularitat l'aniré a repetir. La trobo molt seductora!