Entrada destacada

dilluns, 2 de maig del 2016

Nova via. Allarga't Tascó a la Paret de Riu Lacó.

Després d'uns dies de feina acabo avui d'obrir una nova via a la Paret de Riu Lacó. Com més escalo aquesta paret, més flipat em quedo amb la roca: un petit tresor de calcari sense cap mena de dubte. A la via li he posat Allarga't Tascó i ja sabreu perquè quan la repetiu.


Crec que ha quedat una via xula i una mica difícileta. Els llargs imparells són els més lletjos i desagradables però els dos llargs parells són una autèntica passada i compensen amb escreix els altres dos. Destacar el L2 amb un tram picant d'artificial i una fisura en lliure curta però intensa.


A quedat semiequipada amb alguna reunió a reforçar. Roca molt bona excepte el L1 on és dolenta i cal vigilar molt.

Avui m'he descuidat el martell i no he pogut acabar de deixar-la com hauria volgut, així que quan la repeteixi us diré el material que fa falta i us penjaré la ressenya.

Apa! Fins aviat i possibilitat d'escapar-se per la sufi.

Nota (del 20 de Maigde 2016): Repeteixo aquesta via en cordada per fer-hi algun retoc i apurar en lliure un tram de fisura que va quedar pendent l'altra vegada (amb volada inclosa).


 De material cal un bon i complert joc de tascons, els friends fins C3 (C4 opcional pel L1), Aliens, bagues i cordinos. I aquesta és la ressenya que us he fet.