Entrada destacada

dimarts, 13 de juny del 2017

La Géminis a la Paret de la Cascada.

Jornada tòrrida avui a Ordesa, no només pel sol i la calor, sinó també per la via: la Géminis, tota una senyora via d'una lògica absoluta que en més d'un tram m'ha deixat amb la gola seca i torticolis al coll.


Clàssica de nivell i molt bona tota ella. La part inferior segueix el gran diedre desplomat i atlètic a l'esquerra de tot de la Paret de la Cascada. I la part superior evita el gran sostre somital per la dreta amb un desplom final inhumà. I entre mig el jardí per si la voleu combinar amb la part de dalt de l'Edelweiss. La via té tres punts realment a destacar: l'offwitch del L3 (desplomat i llis), l'inici del L6 (més espectacular que difícil amb bon canto per la dreta), i el desplom comentat del L10 (nosaltres l'hem trobat una mica moll). La resta tot i no regalar res és més digerible.


La via està molt poc equipada i en general s'equipa molt bé podent trampejar molts passos difícils en artificial, tot i així, és més que recomanable no anar justos de grau. Cal dur tascons, friends fins C4 i repetir fins C3, Aliens i alguna baga. Roca molt bona menys alguns trams del L1, L8 i els dos últims.


Apa! Fins aviat i ara ja em pujat un esglaó més en les vies oredesianes... vejam si ho podem mantenir, jeje!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un plaer haver tornat a compartir corda amb tu, Lluís, però la propera, si pot ser, que sigui més fàcil... així no t'hauràs de menjar tu tots els marrons.

I ja no escric res més, per què encara em fot mal tot!

Josep Santasusana

Els visas ha dit...

UFF!!! Quina por em feu tots dos junts
Felicitats per l'escalada
Fins aviat
Josep

Parce ha dit...

Gràcies Joseps.

Fins aviat