Entrada destacada

dijous, 28 de juny del 2018

Maximitzant el temps.

Primera sortideta pirinenca de la temporada amb una previsió metereològica dolenta al vessant sud i del tot incerta al vessant nord, finalment ens hem decidit per la verdor de la bonica vall d'Orlú.


Així doncs calia aprofitar al màxim el temps metereològic i el temps temporal fent tres vies amb una tarda i un matí a la cara sudest de la Dent d'Orlú (el retorn a casa a estat com l'entrada a Mordor, uf uf!!).


Vam començar ahir per l'Assurance tout Spits i avui la Terre Courage i La Petiote. Vies totes elles de placa, fàcils, ben assegurades (tot i alguna excursioneta sense importància) i totalment equipades i preparades per rapelar.


Roca molt bona excepte una llastra precària al L4 de la Terre Courage (precaució), alguna herba sobretot en els replans i alguna reunió incòmoda. Descens en rapel i segons la longitud de cordes i la gestió que en feu podreu empalmar-ne algun o no.



Apa! Fins aviat i ...encara que sembli increïble, això és una enganxada de corda quan ja corria sola (tibavem el cap de la dreta).