Entrada destacada

dimecres, 11 de juliol del 2018

Eliminator a la Muralla de Pombie.

Un altre cop posant més cor que seny i un altre cop sortint bé la jugada (algun dia pillarem, segur). Així que entre boires, núvols i sol em fet (que no escalat) aquesta exigent via de la cara sud del Midi d'Ossau (altrament dita muralla de Pombie).


L'Eliminator és una via més díficil i dura del que m'esperava. Tot i no encadenar res he tingut que apretar molt. Per fer-la tota en lliure cal estar moooolt fort i escalar moooolt bé. La meva versió ha estat penjar-me a tot el que passava de 6a i col.locar tants flotants com duia. Això si, és super xula i "en qualsevol moment" pots escapar-te per la Surplombs (lo de qualsevol moment entre cometes, eh?).


Via molt poc equipada on caldrà fer-s'ho tot. Flotants els que vulgueu i més. I segons el nivell que tingueu i l'estrés que vulgueu passar un C6 no us anirà gens gens malament pel L2. En general escalada molt molt atlètica (i graduació molt molt ajustada)... sort!


Apa! Fins aviat i per cert, nosaltres hem trobat alguns trams molls o humits que no ajudaven gens a la poca adherència de la roca... assegureu-vos que estigui ben seca.

3 comentaris:

Albert ha dit...

Com està la baixada? Merci

Parce ha dit...

per les vires et refereixes? No ho sé, vam rapelar.

Albert ha dit...

Havia sentit campanes que havien desequipat els ràpels. Clar que es podien tornar a muntar...