Entrada destacada

diumenge, 11 de novembre del 2018

IV trobada d'escaladors a Canalda.

Cap de setmana esplèndit amb els més romàntics escaladors canalderos, llàstima que aquest cop la paret no s'ha deixat escalar per les generoses pluges dels darrers dies i de la boira que fins el mateix dissabte no es va decidir a marxar.


Així que tothom ha tingut que buscar alternatives en les boniques i poc concorregudes parets veïnes que permetien disfrutar del sol i la roca seca. Gràcies a tots per venir.

Apa! Fins aviat i ...vam quedar guapos, eh? jejeje!!!




---------------------------------------------------------------------





Genteta, el dia s'acosta!!!! Aquest proper cap de setmana en trobem a la balma de Cala Rita a Canalda. Tot i que la paret tindrà les xorreres avituals i alguna més (només cal veure com està d'aigua la font de la balma), crec que tindrem un bon cap de setmana amb solet de dia i fresca de nit.


Tot i que jo convidaré en algunes necessitats (postres del sopar de dissabte i esmorzar del diumenge així com vi i alguna cervesa), cal que us porteu el menjar, abric, lloc per dormir i si voleu alguna cadira per seure.

Apa! Us espero dissabte a partir de les 9h.

-------------------------------------------

Doncs això que diu el títol del post: tothom qui vulgui està convidat a la IV trobada d'escaladors de Canalda (balma de Ca la Rita) el 10 i 11 de Novembre i aquí he fet una mica de cartell publicitari amb tot el que tenia pensat.

Les limitacions són evidents i la metereologia serà clau per poder escalar o no durant el cap de setmana, confio que l'estiuet de st. Martí faci acte de presència i ens regali un bon cap de setmana.

Apa! Fins aviat i ...ens hi trobem.