Entrada destacada

dilluns, 7 de gener del 2019

Oferta Especial al Serrat dels Monjos.

Comencem l'any amb l'Oferta Especial del Serrat dels Monjos a Montserrat (que d'oferta no en té res i d'especial ho és una estona). Tot i així l'hem disfrutat i sense por a equivocar-me puc dir que és de les millors del lloc.


Hem decidit fer l'entrada original amb un parell o tres de passos d'artificial a equipar prou tensos. De fet tots els llargs tenen llurs trams on haurem d'apretar o serrar les dents i, ni de conya la via està equipada tal com diu la ressenya original (les reunions sí). El L5 val la pena fraccionar-lo en dos per evitar el fregament.


No es col.loca molt però si variat. Mínim s'ha de dur els friends fins C2 (C3 opcional) i els Aliens i, si és vol fer l'entrada original cal sumar-hi els tascons (discret) i uns dos claus: una V mitjana retallada i una U (no cal plom, però cal encertar amb els claus). Roca molt bona en general amb una mica de líquen.


Apa! Fins aviat i compte a no anar a la Picnic en el L3 (hi ha informacions errònies per la xarxa).

2 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Ei, quin problema hi ha a la Pícnic? Hi vaig fa 10 dies...

Parce ha dit...

La Picnic? No en té cap de problema la Picnic. El que vull dir és que hi ha cordades que pugen per la Picnic i després flanquegen a la dreta, però la via (la Oferta Especial)va per l'altre costat de l'esperó, va més per la dreta.

Salut Gatsaule.