Entrada destacada

dissabte, 23 de març del 2019

La Buffet Lliure a la Serra de Sant Joan.

Feia gairebé tres anys que no pujava a Montanisell i la veritat és que ja trobava a faltar la pau i tranquilitat de la Serra de Sant Joan. Avui hem repetit la Buffet Lliure on hi tenia dues espinetes clavades: la primera ens vam perdre a mitja via i vam sortir per on vam poguer, arribant al cotxe amb la llum de la Lluna, uf uf (Des-00) i, la segona ens vam baixar per trobar-la massa difícil (Set-02). Així que tocava fer-la sí o sí i certament m'ha costat més del que m'esperava mirant la ressenya.


La via està mooolt poc equipada i és bastant entretinguda. Molt sinuosa (vigilar amb el fregament), variada i amb trams molt xulos (pocs) i trams bastant rostoll (diversos). El resultat final no puc pas dir que sigui satisfactori i m'atraveixo a dir que és de les lletges que he fet en el lloc.


Cal dur tascons (petits molt útils), friends fins C3 (C4 recomanable), Aliens i diverses bagues per sabines i ponts de roca. L'hem fet sense clavar i sense el pas de ganxo de diu la ressenya original. Reunions a montar i bastant incòmodes menys l'R2 i l'R4. Roca molt variable amb trams de blocs dubtosos, trams de crostes, slaps compactes, fisures super bones, gotes d'aigua, etç etç. Però el pitjor de tot de tot són les herbes, matolls, argelagues, alzines i vegetació diversa dispersa per tot arreu, sobretot sobretot el L6, pfff... esgarrinxat és poc.


Apa! Fins aviat i això sí... aventura garantida.