divendres, 20 de març de 2020

15 anys de... La Birra de Bryan al Roc d'Hortó.

El llogaret de Cal Fité és un mas petit i bucòlic a la part alta de la Vall de Lord. Una bonica talaïa envoltada de parets amb diverses vies, algunes publicades (com aquesta i aquesta) i d'altres que esperen torn. La Birra de Bryan és un curtet esperó encarat al nord en l'anomenat Roc d'Hortó, roc de pedra blanca diferent al de la resta de la contrada.


De la via recordo poquetes coses: potser la més destacable és la situació no massa encertada d'algunes expansions. Per la resta, via equipada i roca bona. Amb lo curta que és val la pena combinar-la amb alguna altra. L'aproximació i descens són evidents.Apa! Fins aviat i NO aparqueu a l'era del mas... quedeu-vos als revolts abans d'arribar-hi.

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Veig que hi pintes una altra via, en saps el nom i l'equipament? en aquest roc hi ha vies d'esportiva oi?
La Bataller Rubiralta es veu molt maca, tant dolenta és la roca?
Tens informació de la Rama Ketama i la Ful d'istambul ?
Són moltes preguntes, però com que tú ets local, aprofito, gràcies.

Parce ha dit...

L'altra via és La Birra de barri, del Marmolejo, flotants fins el 4 desequipada (quan vaig fer la ressenya no recordava el nom).

Roca més aviat mediocre amb algun tram dolent a la Bataller.

De les altres dues sortiran el blog de cara l'any vinent diria: de la Rama recordo la roca delicada amb cert equipament i no massa difícil i de la Ful recordo la roca més bona en els trams difícils amb alguna xapa mal ubicada i també cert equipament.

Fins aviat i ...tot anirà bé.

Jaumegrimp ha dit...

Gràcies per la informació Lluís, tot anirà be sí, i aviat a grimpar altre cop !