Entrada destacada

diumenge, 12 de juliol del 2020

CNT i Flor d'Agost a la Punta Camarasa.

Certament, dec estar fent un bany de realitat aquesta setmana i, em dono compte que quan surto del meu oasi, només faig que trobar-me tanques, cartells i gent... molta gent... a rebentar de gent. Avui a Camarasa aquesta era la sensació, sort que fora dels circuits de l'esportiva la cosa canvia una mica.


Així, per apartar-me d'aquest bullissi, he anat a fer dues boniques vies obertes abans de la clausura (ves que no torni vist el panorama). Primer la CNT i després la Flor d'Agost: boniques, disfrutones i ideals per apendre a autoassegurar-se. Poden fer-se en un matí d'estiu perfectament sempre i quan no sortiu a misses dites. Inici en placa d'adherència no obligada a la CNT i per feixa de no caure a la Flor. Llurs últims llargs francament bons.


Cal dur friends fins C2, Aliens i alguna baga per si de cas. Roca molt bona en general i descens en rapel per la CNT tot i que la primera instalació correspont a la Flor. Accés des del sector Kruestolón seguint el corriolet i remuntant tota la canal (trams de cordes i algun graó metàl.lic), al final descantar-se a la dreta per damunt d'uns grans blocs i just passar el coll (i canvi d'orientació de la paret) trobareu les vies. 20min de pagès des de l'asfalt.


Apa! Fins aviat i seguirem aprofitant mentre ens ho deixin aprofitar.