Entrada destacada

dimarts, 26 d’abril del 2022

Me quedao Frousen al Cap del Ras.

Bonic dia de primavera avui al Montsec i , per ser entre setmana, déu ni do del munt de cordades que també l'han gaudit. Nosaltres hem repetir l'última via oberta al Cap del Ras: Me quedao Frousen (sense comentaris amb el nom) amb l'espai justet justet i aprofitant llargs i reunions de la Máquina Total.


En general, és una via interessant però extranya: hi ha trams ben xapats i altres trams amb els parabolts prou separats com per que sigui ben obligada (L4). Com he dit, disposa de l'espai justet, i la sensació és d'anar esquivant les vies veïnes: s'ha de prestar especial atenció  a la feixa i endevinar correctament la continuació (sort del company que ja havia fet les vies veïnes, jo prou n'hagués equivocat). Per mi, els dos primers llargs són els millors (i si es va molt fort el L4 també).


Nosaltres em posat molt poca cosa ja que està bastant assegurada, jo crec que amb uns Aliens i algun friends mitja fareu de sobres. Roca molt bona en general menys les arribades en els replans (n'hi ha diversos). A dia d'avui, la reunió cimera s'ha d'improvitzar (sembla ser que els oberturistes tenen intenció de deixar-la equipada).


Apa! Fins aviat i ...el llarg més difícil amb diferència és el L4.