Entrada destacada

dijous, 2 de juny del 2022

Amagatall de Fantasia a la Paret del Doll.

Doncs sí, Amagatall de Fantasia per poder escalar a l'ombra que no vol dir escalar a la fresca amb aquesta calor de ple estiu i en un lloc com el Doll. Aquesta via és una clara mostra de xemeneia en tres dimensions on els conceptes dreta esquerra i davant darrera prenen tot el seu significat.

La via és ben interessant a excepció del L2 (original) i un tram amb merda del L3 (original). La xemeneia al ser tant gran pot portar a confusió de si seguir subdiedres interiors, de si passar per sobre o per sota de diversos blocs encastats però en general si anem buscant lo més fàcil és va seguint prou bé. Nosaltres l'hem fet amb tres llargs i encara ens n'hem sortit sense massa fregament (L1+L2, L3+L4 i L5).


Dur friends fins C4, Aliens i cordinos i bagues. Roca bona menys l'inici i el final de via, terra i brutícia en diverses seccions. Ombra garantida. La ressenya no sé si reflecteix el tortuós camí que s'ha de seguir, així que ho he acompanyat d'una breu explicació. El punt més crític és un diedre a l'esquerra (que NO s'ha de seguir) després d'un petit bloc triangular encastat.


Apa! Fins aviat i la baga de pèrdua que podeu llegir en algun lloc ja no hi és.