Entrada destacada

dijous, 16 de maig del 2024

La Zenit a la Paret Formiguera.

Després de molts dies d'absència, tornem a St. Llorenç de Montgai donades les pèsimes prediccions metereològiques d'avui, però per sort, la jornada ha estat prou bona i profitosa. Jo volia fer un parell de vietes a la Paret Formiguera, però amb la Zenit n'he tingut ben bé prou. Redéu quina via més folla!!!!


El refranyer popular és ben merescut i jo ja m'ho pensava que hi hauria 'ratamorta' però no m'esperava que tant. Dit això, la via necessita d'una escalada atenta i metòdica amb una molt bona apretada en el L3. Jo m'he perdut en un parell d'ocasions i prou he suat tinta xina per tornar a la via (espero que la ressenya us ajudi a evitar-ho). No l'infravaloreu que en podeu sortir escaldats.


Està semiequipada amb material que mostra el pas del temps. Cal dur alguns tascons, friends fins C2, els Aliens i un grapadet ben variat de cordinos. La roca és bona (a seques) però molt bruta de líquens i herbetes que denota la seva escassíssima freqüentació (a la xarxa no he sabut trobar cap referència).


Apa! Fins aviat i després els crítics diuen que els meus ponts de roca són una m..da....


2 comentaris:

Aniol ha dit...

els teus ponts de roca no son una m..rda,el problema es que els montes amb cordes de persiana ..

Anònim ha dit...

Hola Parce, quan la vaig repetir jo…ja fa uns quants dies…vam canviar alguns cordinos del L1 i L2, (no en portavem prous per canviar-los tots), son de color blau, com els vas veure?, estan molt fets malbe?…o estan millor que el que es veu a la foto?. Au…ja me dius (ROGER)