Entrada destacada

dimarts, 12 d’octubre del 2010

15 anys de... La Trompa a Font Ferrera

Doncs aquí comença el camí, el 12 d'octubre de 1995, en aquest preciós racó de la comarca. Un camí indefinit durant l'hivern que és va materialitzar a la tardor. Un camí iniciat amb bons amics.

Ells feia un anyet que havien començat i decidien on sabia d'anar i que s'havia de fer. Ja aquell mateix dia vaig fer un llarg de primer i aviat vaig entrar en el joc d'escollir la via del cap de setmana. L'he repetit en tres ocasions (feb-01, gen-04 i oct-05) la segona vegada en solo integral per posar gana pel dinar i la tercera en solitari per commemorar el desè aniversari de la meva primera escalada.


La Trompa és una via molt estètica, bonica i amb bona roca (sobretot el L1). Inici vertical i difícil, ben assegurada amb parabolts gràcies a la restauració de fa poc.

Des del Cap del Pla i mirant cap a la vall, veurem la silueta inconfusible de la via. Prenent el camí de la dreta de l'hostal en uns 30min hi arribarem. Peu de via una mica selvàtic i descens recomenat en rapel tot i que també podem baixar per la canal (molt empinada) de l'esquerra.

Apa! Fins aviat i foc a l'obaga.

Nota (de 12 d'Octubre de 2015): Torno a repetir aquesta bonica via en un dia molt especial per mi ja que avui fa vint anys de la primera escalada i vint anys que vaig entrar en el fantàstic món de la vertical.


Res a afegir que no hagi comentat de la via, només que ja no recordava lo bona que pot arribar a ser la roca de Font Ferrera, jeje!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

15 anys! buff, qui ho va parir...!



Axel