Entrada destacada

dijous, 14 d’octubre del 2010

Plurabel i Lluna de Dia a la Roca Alta

Boira a Vilanova de Meià. Pensareu que ja és habitual, però si us dic que la Roca dels Arcs no es veia ja no ho direu. Així, que ens n'em anat a la Roca Alta a fer aquest parell de bones vies.


Jugant amb la boira ploranera, amb els peus de gat ballant en els desploms i passant més por per les abelles curioses que amb les relliscades del camí hem acabat ben satisfets.


La Plurabel està equipada amb els parabolts justos i al lloc (algun costa de veure), té un L1 que t'agafa molt en fred i la resta per gaudir.
La Lluna de Dia està més equipada i amb algun pas d'Ae, també per disfrutar de murs boníssims. Compte en no sortir al cim per la PornoStar, cal flanquejar a l'esquerra.


Per xalar al màxim, millor anar bé amb el 6b, sinó, deuen rondar el 6a obligat.


Apa! Fins aviat i foc a l'obaga.

2 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Benvingut al mon dels blocs.
El Llorenç ens l'ha recomenat i aquí tens el meu primer comentari.
Jo penso que, si vols donar informació de les escalades que fas, seria interessant que en els teus post hi pengis un croquis o ressenya de la via que has fet per facilitar-ne la repetició a altres escaladors.
Salut i a tibar

Parce ha dit...

Gracies Joan. Intentarem fer un bloc útil i ja tinc la intenció de penjar les ressenyes però no sempre tinc temps de fer-les de seguida, així que potser triguen una mica.

Fins aviat.