Entrada destacada

dissabte, 16 d’octubre del 2010

Forat de la Pera i Cita a Cegues al Peladet Oriental

Els caps de setmana s'han de buscar llocs tranquils per estar en pau. Aquest és un bon lloc, tot i que últimament també costa.


La paret és curteta, així que avui hem descidit fer dues vies: el Forat de la Pera i la Cita a Cegues.


La primera m'ha sorprès gratament. Més bona del que m'esperava i m'atreveixo a dir que és la millor que he fet a la paret. Fletxa al inici i vigilar a no posar-se en un projecte que hi ha a la dreta (nosaltres ens hem colat). Equipada però amb alguna alegria en els trams fàcils (amb algun friends mitja cap problema). La roca en general és bona (sense arribar a la categoria de molt bona).


De la segona no puc dir el mateix. Tot i l'esforç dels obridors en l'equipament, la roca s'ha d'estudiar massa per poder-la disfrutar. Algun tram és prou bo i el L4 l'únic que es salva.


A la ressenya he marcat totes les vies que hi ha pel sector. Algunes crec que encara són projectes però no ho ser del cert. Si algú en te més informació serà d'agraïr.

Apa! Fins aviat i foc a l'obaga.

5 comentaris:

Llorenç ha dit...

Bones! a la cita a cegues encara crec que li falten algunes repeticions....vam netejar...però ...es molt cansat! je je je! Entre la Guineu lliure i la maduritas crec que puja la escenas de matrimonio o algo així...i ja està acabada, hi ha el croquis al Cirera.

Salut!!!

Parce ha dit...

Ei Llorenç! Gràcies per la informació de l'Escenas de Matrimonio, en tens la ressenya? Me l'ha pots passar?

Cuidat i fins aviat.

Llorenç ha dit...

ups!!! ja t'ho buscaré!! a veure si la trobo!

de totes maneres al Cirera hi es..si la tinc fotografiada te la paso per mail!

Anònim ha dit...

La cita a cegues li falta molta neteja, els oberturistes no s´ho han currat gaire i l´escalada no es molt agradable, res a veure amb vies d´altre gent que hi posen més esforç per una feina ben feta.

Parce ha dit...

QUI ETS?

Tens nom no? doncs signa el missatge.