Entrada destacada

dilluns, 21 de març del 2011

L'Aresta Purificazione i l'Esperó de Coll de Mu a Sant Honorat

Entre naps i cols he marxat tard de casa i no podia fer coses massa llargues tot i que ja és fa fosc a les set. Així, he tornat anar per St Honorat a fer un parell de vies romanticones.


Primer, m'he enfilat a les parts més altes del massís per fer l'Aresta Purificazione a la Cima Cònica. Via minimament equipada per pujar a un agulla amb unes vistes de 360º. Roca en general bona i musgosa en els 5 primers metres. Aproximació exòtica que he intentat dibuixar.



Després com que he vist que hem quedava un ratet, m'he enfilat per l'Esperó de Coll de Mu a l'Allargada del mateix nom. Via ben equipada però poc interesant per la roca justeta.



La ressenya és més aviat una panoràmica que he intentat dibuixar tant bé com he sabut. Amb una mica d'instint hem disculpareu les imprecisions.



Apa! Fins aviat i foc a l'obaga.

4 comentaris:

José Rodriguez Soria "RODRI" ha dit...

Aquí pasando el rato en internet y que curioso un escalador que hace la vía de l’Espero del Coll de Mu a Sant Honotat. Sant honorat tiene una roca mediocre y según que sitios mas que mediocre pero yo estoy enganchado a este lugar y no dejo de acudir, sin mas ayer, día 18/10/2011, terminemos la vía Cimarrón (200 m. V+ - A2) en la cara noroeste de la cima Cònica. Un saludo amigo, pienso seguir tu bloc es interesante.

Parce ha dit...

Ok, gràcies. Aquesta nova via ja tinc ganes de veure-la publicada, jeje!

Bones escalades.

Sergi Martínez ha dit...

Bones!
Ja sé que tens noves obligacions (felicitats!!!!) I que deus tenir el blog mig abandonat, i a més una entrada tant "añeja" com aquesta.
Una pregunta, l'altre dia vam anar a fer la idíl.lica i pel camí, una mica abans de la canal que conduiria a peu de via de la purificazione, vam veure 2 espits de 8mm que tiraven cap amunt. Saps si son d'un intent, un projecte o una via?
I després vam intentar trobar aquestes dues vies i no va haver-hi manera... ben bé on son? Vale que som uns paquets, però suposo que la boirassa que hi havia també hi va contribuir...ja tinc ganes de fer-les!!
Gràcies!!!

Parce ha dit...

Per allà hi ha alguna altra via que es diu Cònica i alguna altra coseta, no sé si ben bé et refereixes en això. I per trobar la via... pfff, ja no ho recordo massa bé i seria complicat explicar-ho, millor una bona intuició i saber que has d'anar al coll.

Gràcies i fins aviat.