Entrada destacada

divendres, 15 de juliol del 2011

Directa Enganxadits a les Agulles d'en Custodi.

És agradable sentir la fresca dels matins d'estiu, un estiu molt agradable de moment. El company hem va demanar si podiem fer una via de fisures i de seguida s'hem va encendre la llumeta. Vieta a l'ombra (al matí), vertical, roca bona, semiequipada, curta aproximació... ideal per una matinal.


La Directa Enganxadits la vaig obrir durant la segona meitat de 2003 en tres dies. Només arribar al cim, vaig veure que era una molt bona via i que valia la pena deixar-la arregladeta per que el personal la disfrutes. Així vaig afergir-hi algun espit i algun clau.


Després de la repetició d'avui (la segona, després de la de l'Abril de 2005), he vist que tinc que fer-hi uns petits retocs a les reunions, bàsicament canviar mallons per anelles, la resta segueix i seguirà com estar.


Apa! Fins aviat i ...passeu per l'ombra.

Nota (del 12 d'Agost de 2011): Avui hem repetit la via i s'han reforçat les reunions i arreglat el pitó del L2 (veure comentari de l'Axel del 6 d'Agost). Ara han quedat totes les reunions amb anelles podent baixar en dos llargs rapels o quatre de curts. El pitó s'ha reclavat i netejat per poder posar un tascó al costat, la resta segueix igual. 

5 comentaris:

Llorenç ha dit...

Certament una via bona!
Impresionant i disfruton 2 llarg!

Suposo que en aquestes restauracions has arreglat el clau de la darrera reunió, no?? je je je!

felicitats!

Mingo ha dit...

Nosaltres que no som del País hi vam anar un matí d'hivern i collons si que hi feia fresqueta, tanta que vam marxar, però segur que hi tornaré pq em va agradar la línia.
Felicitats

Parce ha dit...

M'he endut el martell i he repicat alguns claus, el que dius Llorenç, està sòlid com una pedra (igual que els altres, tot sigui dit). Quan podem tornar a quedar per fer quelcom pel Pirineu?

Mingo, millor l'estiu, segur. Mira, matí en aquesta via i tarda a Canalda (part oriental) tot el dia a l'ombra fent gairebé 300m i caminant 1h entre aproximació i descens... millor impossible, jeje!!


Salut.

Anònim ha dit...

Eps!

No sé si ho veurà algú això, però el segon clau del segon llarg es treu amb els dits!
Quan m'hi he penjat semblava sòlid, però quan he baixat a recuperar el material ballava més que una fulla...buff!


Axel

Parce ha dit...

Ja està arreglat. Podeu fer la via amb tranquilitat.