Entrada destacada

dijous, 9 de febrer del 2012

La Postmortem a Roca Regina.

Dies molt freds a les valls, però almenys el sol de Febrer ja escalfa una miqueta. Avui sort me'n tingut d'aquest sol per què el vent que s'endú la boira també se'ns en volia endur a nosaltres. Vent lateral que raspallava tota Roca Regina.


La Postmortem és una de les clàssiques de la paret, i llàstima que el dia no hagi estat del tot bo per què la via mereix anar-hi en bones condicions. Realment molt bonica, ha superat les meves expectatives de llarg. Només el L2 m'ha deixat un mal gust de boca per lo gastada que estan algunes preses, però la resta és magnífica, amb alguns llargs excepcionals.

Suposo que amb els anys que té , ja estarà tot dit, però hi faré alguns comentaris. Els espits estàn en bones condicions però no pot tardar molts anys en ser restaurada. Graduació del 80. Llargs molt curts que es poden empalmar si porteu més cintes (i que siguin llargues). Reunions amb ambient sense arribar a ser penjades.

Apa! Fins aviat i foc a l'obaga.

2 comentaris:

en Girbén ha dit...

No recordo haver desgastat massa la roca de la Regina quan el meu pas per la Postmortem. És clar que que ens aquells dies la cosa estava encara fresca.

Parce ha dit...

Ja entenc per on vas, jeje!! Home, jo en algun lloc tampoc la vaig gastar gaire.

Salut.