Entrada destacada

dimarts, 24 d’abril del 2012

Daniel Vergés i la variant Daniel a la Paret de Riu Lacó.

A la plana, la primavera exclata amb tot el seu esplendor, però a les muntanyes de la comarca, les temperatures fredes amb la cota de neu relativament baixa i la nuvolositat abundant provoca que els arbres caducifolis facin el ronço a l'hora de treure la fulla.


Avui em tornat escalar amb les mans fredes a la Paret de Riu Lacó fent la vieta Daniel Vergés i la seva variant de sortida. El ventet continua essent malvat a les part exposades però el sol quan vol sortir de darrera el núvols ja escalfa amb ganes.


El peu de via costa una mica de trobar degut a l'abundant vegetació que no ens deixa veure uns parabolts que de no ser així es veurien perfectament. Tant el L1 com la variant són molt assequibles però el L2 ja és una mica més dret amb una sabina fent equilibrisme per no acabar de caure, s'ha de prestar atenció a la roca que en aquest tram que és justeta, no així a la resta que és molt bona. A la variant hi falten dues xapes (una d'espit i l'altra de parabolt de 12), intentaré col.locarles quan pugui així quedarà equipada (tot i que a la ressenya he posat que n'està, de moment escanyeu amb tascons).


Apa! Fins aviat i ja informaré quan estigui fet i si ho feu vosaltres feu-m'ho saber,ok?