Entrada destacada

dimecres, 18 d’abril del 2012

La Terestel a la Cara de Mico i la Via de la Cabra a la Panxa del Bisbe.

Avui ens ha tocat el vent de valent, i les dues vegades sense esperar-nos-ho. El que si que m'esperava era la massificació del Monestir de Montserrat. Què hi farem... si no vols pols no vagis a l'era.


Tot i així, les parets d'aquesta zona ofereixen bones vies que val la pena fer, com les dues que hem fet avui. Primer la Terestel a la Cara del Mico (a tocar dels Gorros). Petita gran via sobretot pensant que va ser oberta sense els parabolts que reforcen diversos trams de l'escalada, quin nivell!! Ara no té cap problema, només hi ha alguna alegria en el L1, la resta està prou bé.


Després hem baixat fins la Panxa del Bisbe a fer la Via de la Cabra, bàsicament per escapar-nos del vent però tampoc ens ha servit de res. Aquesta via està equipada i restaurada. La ressenya deia que podíem baixar rapelant però a les reunions no tenen anelles per fer-ho, així que hem acabat pujant fins el cim i fent els descens normal cap a la canal del vessant nord (rapel de 30m).


Resumint, vies equipades, roca excel.lent i escalada fineta. Només s'ha de vigilar en no confondrés de via.




Apa! Fins aviat i almenys hem pogut amortitzar el peatge del pàrking.

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

La Terestel fa temps que me la miro, com és el 6b? molt fi? la de La Cabra a la Panxa em va agradar molt.
A l'aparcament fan descomptre amb la tarja de federat suposo que ja ho saps no?

Parce ha dit...

No ho sabia Jaume, però el company m'ho va dir, jeje!!

El 6b de la Terestel és fi, de presa petita i en el punt més vertical, per això és 6b jeje!! però en general el llarg és lleugerament tombat i amb un parell de bons reposos i ja no et dic res més que sinó perd tota la gràcia.

Ja m'explicaràs.

Jaumegrimp ha dit...

Hola Lluís, ja fa dotze anys de l'anterior comentari, però és el que he tardat a repetir aquesta meravellosa via. Uns apunts, la segona tirada tombada no és eh! que és ben verticalota, això sí amb una roca boníssima. Un apunt sobre les teves magnífiques ressenyes per si ho vols actualitzar: a la segona tirada després de la doble expansió abans del clau hi ha un altre espit, ben rovellat per cert, i a la tercera tirada després del doble pont de roca hi marques dos parabolts tan sols, després del primer n'hi ha un altre recta amunt i fins i tot una mica a l'esquerra fora de la línia lògica, però és de la via ja que al costat hi van deixar l'espit rovellat; després d'aquest ja hi ha el darrer força a la dreta abans d'entrar a la reunió.
Gràcies per les teves magnífiques ressenyes Lluís.