Entrada destacada

dimecres, 23 de gener del 2013

Eclipse Original a la Paret de l'Ós.

Com que el dia era prou bo, m'ha picat de tornar a la Paret de l'Ós vejam si trobava l'Eclipse Original, i el cert, és que semblava un nen amb sabates noves amb la ressenya que un bon amic m'ha enviat. Ressenya original del llibre de piades de St. Llorenç... estava clar que no podia fallar, però alguns trams no m'acabaven de quadrar.


La part inferior de la via NO té massa pèrdua perquè coincideixen el traçat de l'Eclipse Original i l'Eclipse 2.0, només en la sortida de l'R1 divergeixen una mica (la primera va a donar la volta per la dreta i la segona tira recte). A partir de l'R2 és on la cosa es complica i he donat més voltes que un ventilador.


Al final, n'he tret l'entrellat a mitges i aquí us deixo la ressenya que he fet on apareix el girigall de vies i variants que hi ha... ep! girigall sobre el paper, per què a la realitat només veureu les linies de parabolts. Els dubtes que tinc ara són: els claus que hi ha entre la variant Boira i l'Iris, què són? Algú ho sap?



Apa! Fins aviat i exclusiu per romàntics.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola majo, el gall
Ho sento pero el que resenyes no es ben be la eclipse original.La primera part si, pero mes amunt es per l'esquerra de la variant.La ultima role es la mateixa tenint en conte que l'ultim llarg aprofita el mateix que la jordi andreu.
AU BESITOS

jordimarmo ha dit...

uf kin follon de variants...això es arqueologia vertical!!!però felicitaks per els croquis que t'ho has currat, jo ja no m'en recordo gaire de la via...suposo ke algun dels aperturistes potser hi posaria algo mes de llum, si se'n recorda...

Parce ha dit...

Jeje!... doncs hauré de fer cas del que em dieu, més bé que vosaltres no ho sabré jo. Vejam si algú més hi diu la seva.

Gràcies per les aportacions, cracks!