Entrada destacada

dijous, 14 de febrer del 2013

15 anys de... la Raspinell a Canalda

En una anterior entrada vaig comentar que la Paret de Canalda tenia pocs relleus definits. Un d'aquests pocs relleus és el Diedre Raspinell. Marcadíssim i enorme diedre que ratlla la paret de dalt a baix.


Fa 15 anys vam repetir-la en cordada de tres i més endevant (Des-05) faig tornar-ho a fer en cordada de dos. Com que la primera vegada NO vaig poder apurar en lliure alguns passos, a la segona si que ho vaig fer i només vaig deixar en Ae les grans panxes de la part superior.


Els dos primers llargs són força dolents (sobretot el L2) però compensats pel L3 i L6 que són molt bons, sobretot aquest últim: placa de continuitat com poques hi ha a la paret. La roca en general és bona (menys el L1 i L2) però degut la les xorreres que baixen pel diedre (compte després de pluges) hi ha força terreta.

Apa! Fins aviat i ...crec que actualment torna estar habitat el niu de voltors a l'esquerra de L3, però bé, aquests van i venen quan volen.

Nota (de l'11 de Novembre de 2015): Torno a repetir aquesta via per ajudar a un amic a completar les seves inacabables col.leccions.Només afegir al ja comentat, que s'ha fet una mínima restauració d'assegurances al llarg de la via.Teniu la ressenya actualitzada per si us la voleu tornar a descarregar.