Entrada destacada

dimecres, 6 de febrer del 2013

Ments Perturbades a Busa.

Feia dies que no escalava a Busa i al veure la ressenya d'aquesta nova via no m'he n'he pogut estar de fer la segona repetició. Hem quedat tardet per que en aquesta part de la paret li costa d'entrar el sol i, tot i així, he tingut fred.


Mentre feia el L1, pensava que els oberturistes havíen errat el nom: per comptes de Ments Perturbades s'esqueia més el de ments perverses (bon nom per una altra). Així doncs, compte amb aquest L1 que la cosa apreta bastant (l'he pujat de 6a+ a 6b a la meva ressenya). La resta, fins arribar a l'últim llarg, és més tranquil. Aquest últim llarg, torna a posar-se interessant: diedre desplomat super bonic, aeri i espectacular, amb una bona apretada per acabar-n'he de sortir, uf! uf!


La via està semiequipada i ben assegurada en els trams difícils (encara que MD+ és queda curt, millor ED-). La roca... en general bona però en tots els llargs hi ha aquell tram en que s'ha de vigilar, i vigilar molt a la meitat del L2 i L3 on, a més a més, s'hi ajunta l'herba. De material, nosaltres em passat amb tascons, friends, aliens i bagues (alguna extra llarga). No hem repetit friends i el C4 és purament opcional (per voler-lo posar he passejat el C3).

 
Apa! Fins aviat i perdoneu el retard.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats per la repetició!! veig que la vareu disfrutar prou!! encara penjava allò del primer llarg?? llastima del pot....ja no pasarà més!! rumbateam

Parce ha dit...

I tant que penjava!!! jeje!!! Devieu passar unes bones tremolines obrint el L1, jeje!!

Felicitats a vosaltres per obrir-la.