Entrada destacada

dilluns, 8 d’abril del 2013

Jimmy Jazz i Lefty al Pedestal del Martell i la Saca Gran.

Entre la Setmana Santa, els compromisos familiar, la feina i el mal temps feia molts dies que no tocava roca, masses dies, i la tornada no és que hagi estat en el millor lloc ni en el millor dia, però bé, quelcom em fet: la Jimmy Jazz al Pedestal del Martell i la Lefty a la Saca Gran d'Agulles.


La primera amb una arrencada de terra molt rabiosa  (jo diria que més de 6b) que et marca per la resta del llarg (i de la via), la resta afluixa una mica (només una mica) però amb molta continuitat. El L2 si que afluixa una mica més però amb un parell de passets que et tornen a posar l'ai al cor.


I la segona tres quarts del mateix: primer mur molt difícil (ni de conya és 6b... he acabat passant en A0) i afluixant fins la reunió. I el L2 amb inici més difícil i baixant progressivament.


Roca, no cal dir-ho, excelent (tot i que he arrencat l'única llastreta que es podia arrencar) i ben assegurades i restaurades amb parabolts (tot i que a la Jimmy podrien estar una mica més ben col.locats i a la Lefty xaparem algun buril).


Apa! Fins aviat i escalada de finura/força/equilibri/continuitat/romo/collons que no hi ha res.


4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

La Jimmi Jazz fa temps que penso en anar-hi però veig que suaré, si a tú t'ha costat...!!!

Parce ha dit...

Si la vols escalar, hauras d'apretar. Si només la vols fer porta una canya.

Salut Jaume.

Anònim ha dit...

venga Lluis,que estas mas fuerte que el vinagre...que encadenaste toda la Jimy jazz sin despeinarte..no como tu compi que sudo la gota gorda...je,je..cuidat molt

Parce ha dit...

Jeje! però si vaig caure!!!!! i de segon que encara es més greu!!!!

Salut crack.