Entrada destacada

dimarts, 20 de maig del 2014

15 anys de... el Diedre Pericman a la Paret nord d'Ecos.

Totes les parets de Montserrat tenen una o més d'una clàssica, i a la Paret nord d'Ecos la clàssica es diu Diedre Pericman. Així que, avui fa 15 anys, vam anar a repetir-la i pel que he llegit no ha canviat gens (i això no sé si és bo o és dolent).


A la ressenya que duiem tot estava entre el Vº i V+, actualment n'he vist algunes de fins a 6b. Doncs... ni tant, ni tant poc. Però un parell de llargs de 6a mantinguts si que els trobareu i amb els burils de l'època!! que encara fa més gràcia.


La roca bona (menys l'inici i el final) tot i l'aspecte fràgil que pugui tenir. Com més bona tècnica tingueu de diedre/fissura més amable us semblarà l'escalada, però sinó, llavors si que haureu de serrar les dents.

Apa! Fins aviat i serrar les dents com vam fer nosaltres després del ruixat primaveral en els dos darrers llargs, jeje!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Algu ha començat a reequipar el Diedre Pericman. Nosaltres hi vam anar fa dos dissabtes i ens vam trobar el primer llarg reequipat amb 3 o 4 parabolts afegits als burils que ja hi havia.

CLASSIC CLIMBER ha dit...

Jo sé qui ha estat. M'ho va comentar directament a mi, i també em va dir que segurament algú s'enfadaria...

Parce ha dit...

Pffff!!!! Doncs ja veus!!! Jo no recordo si tenia burils o no aquest L1 però valia més la pena que gastes l'energia netejant que no pas afegint.

Salud Clàssic.

Anònim ha dit...

va, que segur que els vas fotre tu, home del gatell fluix!