Entrada destacada

dissabte, 17 de maig del 2014

Náufragos de la Soledad a la Paret de Catalunya.

He de confessar que ahir estava nerviós i aquesta nit gairebé no he aclucat l'ull, però després de tants dies sense fer una via de veritat no sabia com respondria ni el cos ni el cap. Finalment, la jornada a estat genial i he disfrutat moltíssim de la Náufragos de la Soledad de la Paret de Catalunya.


La podríem dividir amb tres parts: la inferior poc agraïda, amb roca gris i trams herbosos. La part central molt bona, aèria, atrevida i atlètica. I la superior per la Fil d'Ariadne. Les ressenyes antigues marcaven molts trams d'artificial però actualment amb un grau de 6b pot fer-se gairebé tota en lliure i sense clavar (augmentant un xic el grau obligat) però guanyant amb agilitat i rapidesa


Via semiequipada i restaurada (que en algunes reunions penjades s'agraeix molt). De material podrem passar amb els tascons, friends fins C4 (repetint fins C2), els Aliens i una xapa recuperable. Amb aquest material el grau obligat ronda el ED-/A1. La roca és bona però en diversos trams s'ha de vigilar.


Apa! Fins aviat i cuideu molt aquesta pitonisa que sinó la trobeu haureu d'apretar de valent.


2 comentaris:

luichy ha dit...

La pitoniiiiiisa, i menys mal que hi es.
Records d'un lesio-reincident.

Parce ha dit...

Ostres Luichy!!!

Cuidat que últimament surt d'una per recaure en una altra.