Entrada destacada

divendres, 5 de setembre del 2014

15 anys de... la Filosofar a Martillazos a la Paret de Riu Lacó.

Doncs ara farà 15 anys, un del seus oberturistes em va proposar d'anar a repetir la Filosofar a Martillazos a la Paret de Riu Lacó ja que des de la seva obertura no en tenia cap, i així, desafiant el sol estiuenc, va ser com va començar un dia ple de sorpreses.


D'entrada la via ja l'ha vaig trobar difícil i com que no tenia ganes de penjar-m'he un altra cop en el desplom final, vam sortir per l'esquerra estrenant una variant en lliure super bonica. Després vam anar a la Marillion i mentre estàvem a l'R1 van apareixer "els desconeguts" que estàven d'exploració: conversa a crits, ells a baix i nosaltres a dalt, ells amb cara de póker i nosaltres amb cara de quadros, jeje!!! sort que no ens les vam veure però les puc imaginar. Va ser còmica la situació!!


Per donar algun detall més de la via, dir-vos que hi trobareu algun espit i algun clau, les reunions crec recordar que estàven montades però en els artificials s'havia de clavar. La roca la recordo bona en general, potser una mica justeta a l'inici del L2.

Apa! Fins aviat i el millor és que la repetiu i llavors ja sabreu com és, jeje!!

Nota (del 30 de Gener de 2018): Després de tants anys torno a repetir aquesta via aprofitant al màxim les curtes tardes d'hivern i sortint per la vireta en el darrer llarg.





Destacar el L1 amb pinzellades de mestratge, boníssim. Quan pugui actualitzaré la ressenya.