Entrada destacada

dijous, 18 de setembre del 2014

Hechizos del Viento al Pisón.

Després de la pluja intermitent de la nit i matinada, sortim disparats d'Ordesa en busca de bon temps. I com ja he fet alguna altra vegada Riglos és el lloc perfecte. Avui la Hechizos del Viento al Pisón, nom molt bonic per una via molt bonica.


Aquesta via sempre m'havia fet una mica de por però finalment no ha estat tant xunga com hem pensava, suposo que les restauracións tant particulars que fan en aquestes terres i la mitja dotzena d'Ae's que he fet hi han ajudat bastant. La podríem dividir en dues parts: la primera desplomada, atlètica i gairebé equipada, i la segona més tombada, fàcil i d'obrir bé els ulls per trobar les assegurances que hi ha.


Amb els tascons, Friends (fins C1), Aliens, cordinos i cintes llargues ja fareu, no és que es col.loqui molt però sí variat. Roca en general molt bona però en algun que altre lloc cal vigilar. Com he comentat, està restaurada i les reunions equipades per rapelar. Estigueu alerta amb les vies dels costats, en algun punt passen molt properes o fins i tot la creuen.


Apa! Fins aviat i ...tot i els Ae's encara tinc els braços enrampats, jeje!!!.