Entrada destacada

dijous, 20 de novembre del 2014

Aqualum a la Paret de les Bagasses.

Val la pena aprofitar aquests dies amb matins freds i migdies suaus per escalar les parets enclotades de ponent abans no hi hagi boira. Com que l'altre dia al company li va agradar l'escalada de Terradets, hem decidit tornar-hi. Avui l'Aqualum de la Paret de les Bagasses.


Res a dir que no sapigueu del lloc i amb l'escalada d'equilibri, finura extrema i regleta tendinítica d'aquestes vies. Totes gasten la mateixa mala baba i cal anar una mica sobradet per disfrutar-les (alguns trams són obligats i alguns altres amb unes bones volades). De la graduació ja ni en vull parlar, perquè si (per exemple) el L2 és 6b+, "apaga y vámonos".


La via està restaurada d'una manera peculiar i les reunions són rapelables menys l'última (la de la falsa feixa). Jo recomanaria portar les cintes de rigor i algun alien (al final del L7, han tret les xapes dels espits i hi ha una excursió memorable). La roca molt bona i una mica gastada, sobretot en els trams difícils.


Apa! Fins aviat i ...que consti que la via és ben maca.

2 comentaris:

luichy ha dit...

Lluis, la Aqualum se abrió solo con buriles. No había ni un sólo spit. A partir de ahí saca conclusiones.

Parce ha dit...

Al ver los casquillos d'espit sin parabolt al lado ya me he pensado que algo raro passava. A pesar de esto, hay algun chapaje díficil.

Nos vemos crack.