Entrada destacada

dimarts, 18 de novembre del 2014

La Trencacalces a la Palleta.

Ja feia uns quants mesos que no anava a Montserrat i avui fins i tot estava patós escalant la Trencacalces de la Roca de la Palleta.


Vieta més onbrívola del que m'esperava i més interessant com més amunt, arribant al punt màxim en el L4: el més difícil, vertical i bonic de tots, encara que el L2 també està força bé.


Gairebé equipada on només ens farà falta els aliens per alguns punts concrets (sobretot el diedret del L3) i roca bona en general. Descens en rapel per la Tuaregs amb dos o quatre rapels segons la mida de la corda.


Apa! Fins aviat i ...alerta! si aneu amb corda simple que sigui de 80m com a mínim per assegurar la jugada (llegiu comentaris).

4 comentaris:

Xavi ha dit...

Bé, en simple potser millor corda de 80 metres, el tercer ràpel de la "Tuaregs" és de 37 metres, arriba molt just, i si la corda és un 70 "pelat" potser ni s'arriba a la reunió. Amb un "80" perfecte!

Parce ha dit...

Sí sí, 80m molt millor sense dubte.

Vau arribar o vau tenir que fer invents?

Xavi ha dit...

Si Lluís, vaig haver de xapar el primer parabolt del llarg i muntar un "tingladu" per assegurar-me i arribar a la reunió amb seguretat, alhora que poder recuperar la corda després fent-li un nus ballestrinque en una punta i lligar-ho amb una baga molt llarga perquè no marxés la corda en treure el rapelador).

Parce ha dit...

Ostres!!!! Doncs ara canvio l'apunt final.

Gràcies crack.