Entrada destacada

dilluns, 22 de desembre del 2014

La Pepe Rubianes a l'Agulla Perfilada.

Feia dies que no anava per la bonica, tranquila i apartada vall de la Móra Comdal, i com que el company no hi havia escalat mai, m'ha demanat que li portés. Així que en aquest preciós dia anticiclònic d'hivern hem anar a repetir (i possible primera repetició) de la Pepe Rubianes a l'Agulla Perfilada.


Via molt estètica i bonica on la baixa qualitat de la roca és el preu a pagar. Ens a sortit tota en lliure (màx 6b) i sense clavar, essent justament el punt més difícil el que té millor roca (sort!!!). Desctacar l'aspecte de la roca, on cal estar atent en tot moment i fa que l'escalada sigui lenta i meticulosa.


Apart d'això, cal dur els tascons, friends (fins C4), Aliens i unes quantes bagues sabineres. Reunions a reforçar.
Inici en el coll que separa aquesta agulla de la "Ha llegado tu hora" (forat/pont de roca característic). Descens en rapel (25m.) fins la canal nord, remontar fins el coll i baixar per la seguent canal cap a l'oest (sobretot NO baixeu per la canal que feu el rapel).


Apa! Fins aviat i heu vist mai una flor de friends?... aquí en teniu una, per reforçar l'R3, jeje!!



2 comentaris:

JOSE LUIS ha dit...

Por si fuera interesante o de utilidad para ti, para tus compañeros de rutas o para los lectores de tu web, tengo publicado el siguiente blog:
plantararboles.blogspot.com.es
Un manual sencillo para que los amantes de la naturaleza podamos reforestar, casi sobre la marcha, sembrando semillas producidas por los árboles y arbustos autóctonos de nuestra propia región.
Salud,
José Luis Sáez Sáez

albertganxets ha dit...

bona la flor de camalots...
Ho havia vist amb pedres o fusta per evitar que es moguessin, però mai així
molt interessant!