Entrada destacada

dimecres, 3 de desembre del 2014

Stress a la Roca Gris.

Després de la llevantada d'aquest cap de setmana, que no deu haver deixat escalar ningú, avui tocava fer-ho una mica, aquest cop a l'Stress de la Roca Gris de Montserrat i estrenant company amb moltes coses en comú. Genial!!!


Així que la via ha estat el de menys i que no hem tingut cap problema en repetir un cop hem sabut trobat l'inici. Només dues coses a destacar: el lleig L2 i el bonic L3 (tot i que la sortida de llur R tampoc acompanya massa).


Via practicament equipada on només caldrà portar algun cordino per escanyar algun clau o alguns aliens per reforçar-los. Roca bona però amb algun tram dolent, sobretot el L2, i la reunió del cim cal anar-la a fer en algun arbret del cim, alerta!


Apa! Fins aviat i ...si no feu massa soroll potser les cabres no us apedregaran.

3 comentaris:

... ha dit...

Roca bona? Avui ens hem equivocat i em acabat a aquesta joia. Aquesta via se li ha de pasar un tractor per sobre per netejar arbustos i tirar el montón de llastres i preses dubtoses al terra. Els pitons del llarg 1 jo no els he vist enlloc i els spits allunyen i no es veuen. El teu comentari no cuadra amb cap altre que hagi llegit. Tal com està no li recomanaria aquesta via ni al meu pitjor enemic xD

Parce ha dit...

Els anònims NO ajuden a la credibilitat dels comentaris. I la vostra equivocació inicial tampoc.

Bilchito ha dit...

ESCALADA SOSTENIBLE I DE PROXIMITAT

Avui dimecres dos de novembre hem anat a fer la Stress �� ��.

Aconsellaria per aquells que es fiquen en llocs com aquest o similar que, per fer aquest tipus de clàssica és millor aprendre abans com gestionar la qualitat de roca fins que ja saps on pots i on no pots anar ��. És del tipus d'anar sense pressa i vigilar una mica de tant en tant ��. Els dos primers llargs són prou mantinguts i tenen la seva gràcia ��. La quantitat de parabolts i pitons ajuden a mantenir la tranquil·litat ��. Sense un bon V+ consolidat... ��
He fet servir un Z4 #0.4 per caçar la primera xapa del L1. L'Adria no ha posat res en el L2. Al L3 ja ens tocava el sol i per apretar al Crux, hauria desitjat l'ombreta del primer i segon Llarg ��.
Com sempre, ben acompanyats per les pedrades de les cabres del davant ��. Ojo quant estàs al peu de via!! ��

Fa unes setmanes havien tret de l'Últim rappel de la Urquizo_Olmo una xapa de reforç de la R ��. Algú ja ha posat una argolla gegant roscada ��. Si finalment arriba el fred com diuen, ja serà una mica més difícil tornar, ja que aquell córner és una nevera.

Salut i Roca! ��