Entrada destacada

diumenge, 2 d’agost del 2015

Kuru a la Dent d'en Rossell.

Amb la bonica jornada que ha fet, molt personal hi havia avui per la Vall de Núria. A part dels senderistes habituals la majoria han decidit  donar-se una bona remullada baixant pel barranc: com si s'haguessin posat d'acord. I nosaltres nedant a contracorrent a dalt a la Dent d'en Rossell.


Hem fet la bonica Kuru, o més ben dit, la molt bonica Kuru. Grata sorpresa positiva la d'aquesta via. Només dos llargs (L7 i L8) són lletjos, la resta no tenen desperdici. L'única pega (per trobar-ne una) és l'excessiu abús que han fet del parabolt. Així doncs prepareu-vos per disfrutar i no patir gens. A més a més, el grau que proposen els oberturistes està regalat (a la ressenya que us penjo poso el que a mi m'ha semblat).


Així doncs: un bon grapat de cintes, roca molt bona, poca herba, reunions còmodes, la càmara a punt per algunes fotos ben xules i la crema solar (agraïreu l'ombreta de l'arbre, ja veureu) i gaaaaaaas!!!!


Apa! Fins aviat i per cert, en ha sortit tota en lliure, màxim 6c... com més alt millor.

2 comentaris:

Sergi Martínez ha dit...

Caray!
6c nomes ?
Si q estic malament......
Buenu....si un canaldero com tu t'ha agradat ja estic mes q content
Els parabolts? Si....hi ha molts, mea culpa, pero l'objectiu es q la faci molta gent, bons i menys bons, aixi li hauria agradat a en Kuru

Parce ha dit...

Ep Sergi. No sabia que estigués dedicada, si és així ja està bé.

Doncs si, jo crec que un pas molt concentrat de 6c si que hi deu ser, crec recordar que el vam fer una mica per l'esquerra i fent una remada molt llarga, bastant morfològic.

Salut company, mica en mica anirem fent les altres.