Entrada destacada

divendres, 18 de setembre del 2015

1879 a Canalda.

Feia uns quants mesos que no pujava a Canalda i encara feia més mesos que no repetia la 1879, de fet, repetir-la, allò que és diu repetir-la integrament, ha estat el primer cop. Consultant a la llibreta he vist que primer vaig fer la part superior (Mar-96) i després la inferior (set-98), i com que d'això ja fa tant temps la memòria la tenia distorsionada.



Sigui d'una manera o d'una altra, hem disfrutat d'una bonica jornada d'escalada en aquesta via bastant equipada (excepte el L2) i bon ambient degut els diversos trams desplomats d'Ae que hi ha (alguns passos prou separats, recomanable antena o similar). Menció especial al pas de 6c del L4, obert (amb dos collons) sense l'espit que ara el protegeix i que NO el fa obligat.


De material dur els flotants habituals i 22 cintes si es volen xapar tots els parabolts del L1. Totes les reunions estan equipades (menys la cimera). Roca molt bona excepte l'inici del L2 que, a més a més, té una reunió intermitja que no cal montar. Compte amb els cordinos que pengen del parabolts en el L5, comencen estar una mica vellets.


Apa! Fins aviat i els dos darrers llargs estan oberts per dalt ...una autèntica pena.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

I com és que hi ha aquest spit? quines ganes de democratitzar les vies autèntiques, tú!
ho fagi qui ho fagi... ni el mismíssim oberturista i té dret! collons!

apa, salut, ja m'he quedat a gust!

El noi de cal Rial

Mohawk ha dit...

Molta calor Lluís o ja comença la temporada?

Mohawk ha dit...

Per cert, perfecta la ressenya de la Moby Dick ;)

Parce ha dit...

Temperatura bona, una mica de calor a les hores centrals però bé.

M'alegra que t'anés bé. Així creus que la graduació està correcta?

Cuidat crack (per cert, la via que tenim emparaulada potser l'any vinent si no torna a fer caloreta. Estic en baixa forma).

Anònim ha dit...

El aperturista te tot el dret del mon ha fer el que li dongui la p.... gana amb les seves vies...quant les deixa expo ,oi que dieu"no haver-si ficat",pues aixo es lo mateix...Aniol

CLASSIC CLIMBER ha dit...

Respecte a l'espit del 6c del quart llarg, l'Armand va fer el pas sense ell quan va obrir el llarg. Seguidament, quan el seu company d'obertura estava netejant i recuperant el llarg, entre ells van decidir col·locar l'espit per protegir el pas. Per tant, és un espit posat quan s'estava obrint la via, no amb posterioritat!. Així que abans de despotricar convé assebentar-se una mica de la història de l'obertura de la via.
Per cert, per qui no estigui acostumat a escalar a Canalda, atenció quan el Parce diu via bastant equipada. A més d'un se li posaran els pèls de punts (entre ells jo, jejeje...).

Mohawk ha dit...

Correctíssima! ;)

Després de pujar i baixar 3 vegades pel desplom em vaig decidir a fer el pas. No és complicat però el spit queda massa a la dreta, je, je, je... psicològic, psicològic...

A tibar-li crack! I tranqui que ningú m'hi vols acompanyar, així que t'esperaré fins l'any vinent :P

Parce ha dit...

Tranquils home. Jo amb gent que escriu des de la més pura ignorància i anonimat no em prenc la molèstia ni de contestar-los (prefereixo que es quedin amb la ignorància).

Lo de via bastant equipada doncs... si si: via bastant equipada excepte el L2, jeje!

Mohawk. Perfecte així tinc tres estacions per posar-me fort (però el llarg xungo t'el continues fent tu, eh?).

Apa! ens veiem.