Entrada destacada

divendres, 25 de novembre del 2016

Directa Sagitario als Plecs del Llibre.

Després d'una setmana de pluja, compromisos varis i alguna que altra nit al lloro (i no per culpa del nen sinó de la panxa), tornem a escalar amb unes ganes boges de tocar roca i aquest cop a una paret  emblemàtica de Montserrat: la cara est del Plec del Llibre Superior per la Directa Sagitario.


Atrevida via que a cop d'expansió va serpentenjant cap aquí i cap allà buscant les debilitats d'aquesta increïble placa amb els seus curiosos forats per montar-hi les reunions. Gran clàssica i molt bonica via. Si la volem fer en lliure cal escalar molt bé i estar molt més fort del que el grau aparenta. Per escalar-la en concepció clàssica tenir en compte que diversos trams s'han d'escalar si o si i no sempre amb l'assegurança aprop.


Recenment li han fet una bona semirestauració amb parabolts (més escassos com més amunt) així que ja no és pateix tant com abans. Nosaltres no hem col.locat res però alguna coseta molt puntual potser posareu. Dur una xapa recuperable (un cordino prim o un cable de microtascó) per un parell de passos que se us poden entravesar en el L1 i L5. Roca molt bona amb alguna crosta i reunions còmodes dins les baumes i incòmodes a fora d'elles.


Apa! Fins aviat i ...deixeu-m'ho aprofitar que el temps s'acaba ( felicitats company i amic!!! A tu ja t'ha arribat el regal de reis, jeje!!)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jeje...hi ha regals una mica enverinats...ves-te preparant, que no arribi abans d'hora com un que jo sé...jeje

Parce ha dit...

Ja m'agradaria, no et pensis.

Anònim ha dit...

Ueps...per navegants

Obligadets el L3 ( desplom en factor 2 "facil" de V+) i el 4 ( diria que V/V+ i PERILLOS en fcator 2...arribes a un OASI FALS de un buril, previ al tram de 6a+ ja amb algun bolt i més cosit.

Els dos llargs finals jo diria 7a ( ben protegit) i 7a+ (poc o quasi gens restaurat...burils vells, algun sense xapa, spit sortidissim i un parell de bolts a l'inici...ojito).

VIA MOLT BONA i (excepte al final) RESTAURADA que no REEQUIPADA...molt bon criteri del RICKY i el LLULLU

Salut

TR