Entrada destacada

diumenge, 13 de novembre del 2016

T'hauré d'aplicar un correctiu serio al Roc Galliner.

Encara en queden de llocs tranquils amb un silenci que fa mal a les orelles. Avui el dia s'ha llevat lleig i semblava que no ens deixaria escalar però al final hem disfrutat d'una assoleïada jornada d'escalada al Roc Galliner.


T'hauré d'aplicar un correctiu serio és una molt bona via perduda en les altives valls prepirinenques de l'Alt Urgell. Grata sorpresa i lloc preciós on el preu a pagar és un bon tros de pista estreta on cal anar xino xano si no teniu un auto amb condicions. Per mi, el L6 és el millor.


Semiequipada amb totes les reunions montades menys la cimera. Cal dur algun tascó, friends fins C2, Aliens i bagues. Roca excel.lent i amb bona presa en general. Possible empalmar L1 i L2. Aproximació en baixada seguint el corriol cap a Perles i deixant-lo a sota la font per anar a trobar una corda fixa, després ja bastant evident però sense camí fins a peu de paret (alguna fita). I retorn al cotxe remontant tota l'aresta fins al final. Uns 30min per anar i el mateix per tornar, més o menys. 


Apa! Fins aviat i us deixo amb la ressenya d'una via que us devia que també és molt bona.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones Lluís,

passava a saludar després de la trobada d'aquest dissabte des de la distància! ;) Grata sorpresa sentir la veu d'un local i ben coneixedora del sector. Ens enduem a casa una gran descoberta, d'un indret que enamora. No fos cas es trenqués la màgia del indret, per si un cas no en farem gaire publicitat! jeje

Salut i tàpia i a veure si ens retrobem un altre dia des de més a prop! jeje

Marsi

Parce ha dit...

Molt bé Marsi. Vam quedar-nos una estona però al final s'ens feia tard i vam tenir que marxar. Vau amortitzar la jornada. M'alegra que us agrades el lloc, encara hi teniu unes quantes jornades de feina si voleu anar sumant vies.

Fins la propera.