Entrada destacada

dimarts, 30 de juliol del 2019

Ot el Bruixot i Ratafía a la Filigrana.

Després de més d'un any sense anar a la regió d'Agulles a Montserrat, avui ha estat un dia perfecte per fer-ho tot i ser estiu: sense sol, sense calor i sense gent... collonut. He fet un parell de vies a la Filigrana, agulla que encara no havia escalat mai i on em feia molta il.lusió poder veure el famós clau cimentat.


Primer he fet l'Ot el Bruixot i després la Ratafia. Entre l'una i l'altra he provat de fer en top rope el tram del clau citat i... la veritat és que he flipat pepinillos de com el van poder posar allà on està i després seguir amunt, increïble!! De xapar-lo? impossible superior, pfffff!!!


Pel que fa  a les vies, totes dues són prou maques, fàcils i d'agradable escalada tot i les assegurances distants. Conecten amb la via Normal en l'últim llarg. Jo recomanaria dur algun flotant per si de cas i alguna baga. Roca molt bona en general i descens per l'aresta nord amb un rapel de 25 o 30m màxim.


Apa! Fins aviat i ... sou d'Alien o merlet vosaltres?


2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Bon parell de vies, enhorabona ! Aquest forat és a la Ratafia, jo hi vaig posar un Àlien, de merlets mes amunt ja en vaig posar ja...
Quin grau li dones al tram del clau cimentat? la via del clau es decanta a l'esquerra, potser al fer-ho en toprope et vas decantar massa a la dreta?

Parce ha dit...

Ei Jaume. Doncs no sé quin grau té perque no vaig acabar de pujar ni tant sols vaig arribar a l'alçada del clau (però més de 6a+ com diu la guia gairebé segur).

Salut.