Entrada destacada

dimecres, 18 de desembre del 2019

La Chulo Piscinas al Pas Nou.

Dia amb un sol tèrbol però sense fred que m'ha animat a fer una de les vies de renom a la zona del Pas Nou a Vilanova de Meià: la Chulo Piscinas o el que queda d'ella després de la trepitjada en tota regla d'una via que per internet he vist que es diu La Chula del Bikini. Realment un sacrilegi però on algun parabolt encara ens servirà per substituir els burils un xic atrotinats.


No només he fet la citada sinó també la Huevón Boludo i la seva prolongació anomenada Obus. De tot aquest cacau de parabolts en tant poc espai, només destacar com és evident, el desplom de la Chulo Piscinas (amb la fama ben merescuda) i molt més de V+ (o 5b+ com he vist en algun lloc) totalment desfassat i de per riure: 6b pel cap baix. De la resta a disfrutar de canto i roca vilanovina.


Amb tot el despropòsit, dur Aliens i friends fins C1 per si els escaladors de la nit decideixen actuar. Afegir que les reunions cimeres només tenen un parabolt amb anella i que algun dels afegits en els llargs queden una mica a desmà. Roca molt bona.


Apa! Fins aviat i us deixo amb alguna ressenya que us devia de fa temps: Trifolls, Tope Clàssic, Resol i Pell de Serp, la Bikini, i l'Albert CoGall... a les altres hi estem treballant.

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Una zona amb una roca brutal, gràcies per la ressenya ! per cert la via 1 Huevon Boludo és amb burins?, hi vaig estar fa poc i la veritat amb tanta xapa no sabia on estava...vaig sortir esquivant el sostre per la dreta fent un bon flanqueig i anant a trobar la Piratas, abans vaig trobar un bolt però res mes amunt, saps quina via pot ser?

Parce ha dit...

La Huevón està amb parabolts. I si el parabolt estava invertit sota el sostre amb una argolla com a xapa estaves a la via Obus, el següent bolt queda amagat a sobre el sostre.

Entre la ressenya, i les dues imatges en podeu treure l'entrellat amb facilitat.

Sort Jaume (jo vaig estar apunt de sucumbir al flanqueig).

Jaumegrimp ha dit...

Gràcies Lluís, pel que veig vam fer la Chulo Piscinas però no vam sortir pel sostre triangular característic sinó flanquejant tots els sostres cap a la dreta fins el final en que vaig sortir a les plaques, just allà hi havia el bolt que penso deu haver estar afegit ja que no hi va cap via per allà...almenys que conegui, solució continuar flanquejant a buscar la segona tirada de la Piratas.
Per cert com vas fer la foto del sostre? perquè anaves en solitari oi?

Anònim ha dit...

Bones varem repetir serse saber l'enrenou existent la via xulo piscina, estaria bé que algú amb seny tornés al seu estat original una via tant guapa rebentada sense cap mena de consideració.