Entrada destacada

dimecres, 23 de març del 2022

Bombardeig Sant Felip Neri i Quico Sabater a l'Elefant.

Després d'una setmaneta d'inactivitat per motius varis, tornem a la vertical ara que sembla que els núvols van marxant. Ahir estava tot moll, però avui (almenys) a la Móra Comdal estava tot ben sec. Així, per si de cas, hem fet vietes tranquiles: (possiblement) primeres repeticions de la Bombardeig St. Felip Neri (la història és repeteix, malauradament) i la Quico Sabeter a la Roca de l'Elefant.


La primera és una interessant vieta que endevina un traçat ben estètic i elegant. El L1, ben vertical i mantingut, puja per l'esperó sud de l'agulla adosada  anomenada l'Ullal de l'Elefant. El altres dos, ben xulos també, serpentegen per l'ampli esperó sud de la roca. Només desmereix (i molt) el terreny de pedres soltes al cim de l'ullal.


Està perfectament assegurada i només cal dur un bon grapat de cintes (pel L1). Roca bona en general, molt sanejada com ens té (mal) acostumants l'oberturista i només vigilar molt al cim de l'Ullal. Descens en rapel on potser seria més recomanable fer-ho per la via veïna (Aires de Primavera) que intentaré publicar-la en breu donat el cas.


Apa! Fins Aviat i de la Quico Sabater NO comento res perque és molt i molt lletja ...gens recomanable.