Entrada destacada

dijous, 7 d’abril del 2022

La Donec Perficiam al Cap del Ras.

Dia de primavera radiant, avui, al Montsec d'Ares on val la pena exprimir al màxim la jornada (i el viatge amb els temps que corren). Companyia retrobada, sensacions retrobades i records de velles obertures retrobades repetint la Donec Perficiam ja que aprofita algun tram de la Inquietud de Quietud oberta per un servidor ja fa uns anys (sortirà al blog el Setembre del 2024 sinó la repeteixo abans donades les circumstàncies, eh amic?).


De la Donec dir que és una bona via però tampoc tant com alguns diuen: L1 i L2 piquents on no t'acabes de sentir-te còmode amb l'escalada. L3, L4 i L5 en flanqueig total, fàcil i on s'et fa feixuc i tot. L5 bastant brut ja que és l'escorrentia de la xemeneia. L7 i L8 molt bons, aquests sí. L9 de tràmit i L10 també bonic però un xic rebuscat. Destacar l'A1 (possible en lliure de 6c+) on cal col.locar el C3 entre parabolts. L'exòtica cova i xemeneia del L7, únic en tot el Cap del Ras. I la part final del flanqueig (L5) on cal saber llegir-ho bé.


Via bastant semiequipada on cal dur friends fins C3, Aliens i algunes bagues o cordinos. Roca molt bona en general menys alguns trams del flanqueig, terra en el L5 i precaució amb les microregletes del L2. S'ha afegit un pont de roca a l'interior de la cova.

Apa! Fins aviat i la més llarga del Cap del Ras.


2 comentaris:

PASTES ha dit...

que tal company, el A1 jo diria que 6c, vinga ens veiem

Parce ha dit...

6c? Juer! Doncs...anotat queda. Gràcies crack. Bona Pasqua.