Entrada destacada

dimecres, 12 d’octubre del 2011

15 anys de... la Fills del Vent a Canalda.

Fa 15 anys, celebrava el meu primer aniversari d'escalador i com que el meu enamorament vers Canalda era ja total i absolut, la millor manera de celebrar-ho era repetint la més clàssica de totes les vies de la paret, la Fills del Vent.


Des de llavors l'he repetit dues vegades i mitja (Gen-00, Feb-03 i Nov-08), potser la més entrenyable va ser l'última mitja vegada durant la segona trobada d'escaladors i després d'una forta i gèlida nevada.


Pel que fa a la via, poques coses a destacar. Trobareu informació de sobres per la xarxa. Si és el vostre primer contacte amb la paret, millor portar alguns tascons i bagues sabineres i si no és així, amb cintes llargues ja fareu.


Apa! Fins aviat i ...no busqueu cleques que no en trobareu.

Nota (del 6 de Novembre de 2022): Repeteixo sencera després de gairebé dues dècades aquesta clàssica de Canalda. No m'extranya que la gent surti una mica acollonida si van amb la idea que aquesta és la més recomanable de la paret, jeje!!


Però certament ho és. Així que val la pena anar amb una idea diferent a la d'escalada 'plaisir'. He refet la ressenya per si és del vostre interès.