Entrada destacada

dijous, 13 d’octubre del 2011

La Barreiros i la No t'Entaleguis a Canelles

Ja fa dies que estic arrossegant un costipat dels que costen de passar, i suposo que entre això, la calor i les cabòries que em volten pel cap, avui no tibava ni a la de tres (mai més ben dit). Ha estat un dia d'aquells en que ja et lleves cansat on fins i tot la roba pesa.


Em anat a l'impresionant Presa de Canelles. Ja des del cotxe hi ha ambient, jeje! I hem fet un parell de vies molt bones que malauradament no he pogut disfrutar. Primer la Barreiros i després la No t'Entaleguis.


La primera és de fisures verticals de canto genial, amb roca bona però amb algun bloc dubtós, seguros justos i on els friends treuen xispes. Grau apretat. Hem entrat per una variant oberta fa poc on ja et poses a to.


La segona és més assequible, més equipada, més fàcil i amb millor roca. L'entrada original està afectada per una escala metàl.lica i ho hem fet per l'Aquarian Wall. I el final, l'hem fet per una sortida directa molt xula que et deixa diectament a la reunió dels rapels de descens.


Apa! Fins aviat i ... no tireu pedres.

6 comentaris:

Xavi ha dit...

Vaja, avui no hi ha topo i no podré fer un "guardar como" a la carpeta de ressenyes... Naltros avui hem fet una ràpida "easy climbing" a la Bucòlica, amb la teva companya de feina (cosa que no sabia, casualitats de la vida!).
Apa, a millorar-se, cuida't!

luichy ha dit...

Que rapidez.
También entra es factor de que las vías tampoco es que sean fáciles. La veticalidad contínua de la pared ya indica algo.

Parce ha dit...

He de descansar Xavi, demà ja la penjaré, que avui a més estic amb la teva companya de cordada, jeje!

Luichy. Suposo que això també influeix, però ja t'asseguro que ahir no podia amb la meva ànima.

Fins aviat, companys.

salte ha dit...

Ep, bon sectorillo per escalar...., si necessiteu ressenyes les trobareu al www.loscomepiedrasvoladores.blogspot.com, a la pestanya canelles, au bones escalades...

Tamarite ha dit...

Espero que os hagi agradat la via Barreirros. Tot i que segurament no es repeteix gaire, crec que val la pena. A, en la ressenya original trobe-ho l'explicació del perque es diu barreiros. Pode-ho troba més ressenyes de Canelles en el bloc capitancabernicola.blogspot.com.

Parce ha dit...

Ei Roger i Tamarite, ja us vaig seguint la pista en llurs blocs ja.

Les dues vies són molt bones però la Barreiros té el grau massa apretat per mi. Aquests de Ponent sou la ostia amb el grau...

Vejam si coincidim algun dia.